Logo

Italensk salat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 portion af Pålægssalat, grundopskrift - diabetes
10 g pasta (suppehorn)
½ gulerod (ca.30 g)
½ dl ærter (ca. 25 g)
25 g asparges fra dåse uden væde
Pynt: karse
 
Suppehornene koges efter anvisningen på posen, afdryppes og afkøles.
Guleroden skrælles og skæres i tern.
Gulerodsternene koges møre i letsaltet vand.
Vandet hældes fra og guleroden afdryppes og afkøles.
Suppehornene, guleroden, ærterne og afdryppet asparges tilsættes
mælkemassen.
Smages til med salt og peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk kartoffel omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KalkunrilletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte vårsild med dijonsennep og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!