Logo

Italensk salat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 portion af Pålægssalat, grundopskrift - diabetes
10 g pasta (suppehorn)
½ gulerod (ca.30 g)
½ dl ærter (ca. 25 g)
25 g asparges fra dåse uden væde
Pynt: karse
 
Suppehornene koges efter anvisningen på posen, afdryppes og afkøles.
Guleroden skrælles og skæres i tern.
Gulerodsternene koges møre i letsaltet vand.
Vandet hældes fra og guleroden afdryppes og afkøles.
Suppehornene, guleroden, ærterne og afdryppet asparges tilsættes
mælkemassen.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her