Logo

Italiensk bolle med røget skinke og salat med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk bolle med røget skinke og salat med kyllingelever

Pr. person:

1 italiensk bolle

1 spsk Buko Frisk med pikante urter

1 skive røget skinke (ca. 15 g)

3 radiser

2 sorte oliven uden sten

1 tsk pinjekerner

Tilbehør: melon i både

 

Lun evt. bollen og flæk den.

Smør bollen med friskosten.

Fyld bollen med skinke samt radise- og olivenskiver.

Drys pinjekernerne over og luk bollen.

 

Energiindhold for een bolle: 2280 kJ
Energifordeling: Protein: 14%, Kulhydrat: 63%, Fedt: 23%

Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 15 min

 

Salat med kyllingelever

2 spsk friskpresset citronsaft

1 spsk vand

2 tsk sukker

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

2 uskrællede æbler , fx coxorange eller ingridmarie (ca. 275 g)

100 g Apetina i blok

300 g optøede frosne kyllingelevere

10 g smør

½ tsk tørret timian

¼ tsk groft salt

friskkværnet peber

6 dl icebergsalat revet i grove stykker (ca. 100 g)

2,5 dl kogte ris, fx basmatiris (ca. 125 g)

3 dl majskerner fra dåse eller optøede frosne (ca. 150 g)

Tilbehør: 120 g ristet flutes

 

Bland citronsaft, vand, sukker, salt og peber sammen i en skål. Smag til.

Vask og tør æblerne, skær dem i halve og fjern blomst, stilk og kernehus.

Skær de halve æbler i tynde skiver og vend dem i dressingen.

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud.

Del de dobbelte levere i 2 og rens dem for sener og hinder.

Tør leverstykkerne. Lad smørret blive gyldent i en pande.

Steg leverne ved jævn varme i 3 min. - vend dem af og til.

Drys med timian, salt og peber.

Lad de stegte kyllingelevere hvile tildækket i 5 min.

Læg icebergsalat, ris, majs og ost lagvis på tallerkener.

Fordel først de lune kyllingelevere i salaten og dernæst æbler med dressing.

Spis straks salat med kyllingelever sammen med ristet flute.

Hvis du ikke har en rest kogte ris, skal du koge ¾ dl ris i 1¼ dl vand tilsat lidt salt.

 

Energiindhold pr portion: 1600 kJ
Energifordeling: Protein: 23%, Kulhydrat: 48%, Fedt: 29%

Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 30 min.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?