Logo

Italiensk kuvertbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lang flûte
1-2 spsk olivenolie
30 g revet mozzarella
4 soltørrede tomater i olie
2 spsk pesto
1/2 dl olivenpasta

Fluten skæres i 1 1/2 cm skrå skiver.
Olie og hvidløg røres sammen og brødene pensles.
Halvdelen af skiverne drysse med ost og strimlet tomat.
Den anden halvdel ristes uden fyld.
Brødskiverne ristes i ovnen ved 250ºC. i 4-5 minutter.
Pesto og olivenpasta smøres på de varme ristede brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke- og grønsagsgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtigt toastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatbolle med hytteostsalatPrøv denne spinatbolle som alternativ til madpakken i stedet for rugbrød. I denne opskrift...
• Rødspætteruller med krydderurter i hvidvinssauceRaffineret, fornemt og færdigt på 45 minutter med fintsnittet gemyse til. Og så VARME KYS...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os