Logo

Italiensk kuvertbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lang flûte
1-2 spsk olivenolie
30 g revet mozzarella
4 soltørrede tomater i olie
2 spsk pesto
½ dl olivenpasta

Fluten skæres i 1 ½ cm skrå skiver.
Olie og hvidløg røres sammen og brødene pensles.
Halvdelen af skiverne drysse med ost og strimlet tomat.
Den anden halvdel ristes uden fyld.
Brødskiverne ristes i ovnen ved 250ºC. i 4-5 minutter.
Pesto og olivenpasta smøres på de varme ristede brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her