Logo

Italienske kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket kalve eller oksefars
1 kop havregryn
1 spsk kartoffelmel
1/2 dl finthakket løg
1 1/2 dl vand
1 æg
salt
friskkværnet peber
1 lille glas oliven
smør/olie til stegning

Sauce:
3 dl oksebouillon
1 1/2 spsk hvedemel
1 dl fløde
1 dl mild chilisauce
1 tsk tørret basilikum
salt og peber

Rør farsen og lad den hvile i 10 min.
Form til pæne kødboller rundt om en stenfri oliven og steg dem gyldne på panden.

Saucen:
Rør hvedemel ud i koldt bouillon og tilsæt fløde chilisauce, basilikum salt og peber og lad den koge i 3 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tre gode madderNyd en dejlig frokost med god samvittighed ingen gætter, at disse gode madder også er...
• Lakse naanbrød med pesto og yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med spinat og gedefeta En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os