Logo

Janssons fristelse i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5-6 mellemstore kartofler
2 løg
10 ansjoser
1 spsk smør eller margarine
¼ l. fløde
       
Skræl kartoflerne og snit dem i flager på agurkehøvlen eller råkostjern som til franske kartofler.
Læg dem 20 minutter i koldt vand, så noget af stivelsen kan trække ud.
Tør dem med et viskestykke eller lignende.
Skær løgene i tynde skiver og svits dem på panden i fedtstoffet.
Læg kartoffelskiver, løg og ansjoser lagvis i den gennemfugtede stegeso.
Det øverste lag skal være kartofler.
Hæld fløden ved og lad gryden stå i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time, til
kartoflerne er møre.
Fjern låget og lad retten blive gylden på oversiden.
Denne ret er især egnet som frokostret.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?