Logo

Julebryg-sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store marinerede silde-fileter
1 porter
1 sneøl/julebryg
100 g brun farin
jule-krydderier
stjerneanis
kardemomme
nelliker
kanelstænger
hasselnøddeflager/mandelsplitter

Bring øllene i kog og tilsæt brun farin.
Smag evt. til med lidt balsamico.
Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold. Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne.
Lad retten "trække" i minimum 24 timer.
Holdbarhed: hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Le puy linser med aubergine og mozzarella En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - diabetiker - Blodsukker er livsnødvendigtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Matjessild i gravlakssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os