Logo

Julefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hakket kalv og flæsk
Ca. 45 g hvedemel (3/4 dl)
1 æg eller 2 æggehvider
1-2 tsk salt
1/2 tsk peber
1 fed knust hvidløg
1-2 dl vand
2 spsk smør eller margarine til stegning
 
Bland det hakkede kød med hvedemel, æg, salt, peber og hvidløg.
Rør vand i lidt efter lidt, til farsen har en passende konsistens.
Lad farsen hvile ca. 15 min., inden den formes til små frikadeller.
De steges i fedtstoffet på en pande.
Så snart kødet er brunet dæmpes varmen.
Ryst panden af og til, så frikadellerne bliver ensartet stegte. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søbekål - SvøbekålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med chilipandekager, bønneragout og salsa En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm gedeost på salat med balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilje-buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os