Logo

Julefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g hakket kalv og flæsk
Ca. 45 g hvedemel (¾ dl)
1 æg eller 2 æggehvider
1-2 tsk salt
½ tsk peber
1 fed knust hvidløg
1-2 dl vand
2 spsk smør eller margarine til stegning
 
Bland det hakkede kød med hvedemel, æg, salt, peber og hvidløg.
Rør vand i lidt efter lidt, til farsen har en passende konsistens.
Lad farsen hvile ca. 15 min., inden den formes til små frikadeller.
De steges i fedtstoffet på en pande.
Så snart kødet er brunet dæmpes varmen.
Ryst panden af og til, så frikadellerne bliver ensartet stegte. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?