Logo

Julemedister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
fars
hakkede løg
stødt allehånde
stødt nellike
friskkværnet sort peber
salt
en julebryg eller porter
svinetarme

Tilbered en god frikadellefars. Kom godt med hakkede løg i.
Krydr farsen med stødt allehånde, stødt nellike, friskkværnet sort peber, salt og skift mælken i farsen ud med en julebryg eller porter. Brug ikke æg.
Vand svinetarmene ud i et døgn.
Farsen tilberedes ligeledes et døgn før, den skal fyldes på tarme.
Så kan krydderierne trække ud og give smag.
Sæt tarmen på et pølsehorn (25 mm) og kør farsen igennem kødhakkeren.
Stop ikke tarmen for fast, så går den i stykker, når pølserne skal svinges.
Når tarmen er fyldt, måles en længde, der presses forsigtig med et par
fingre, og der svinges.
Gentag, indtil der ikke er mere fyldt tarm tilbage.
Slå en knude på endestykket, og medisteren er klar til brug efter et par timer.
Giv evt. medisteren et hurtigt opkog før stegning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tunfisk med rødkålsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt franskbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med stenbiderrognSæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!