Logo

Kalkunpølser i svøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk Kalkun Frankfurterpølser
50 g rucolasalat
12 cherrytomater
2 dl brøndkarse
2 spsk sennep
2,4 dl Fromage Blanc, pakke
12 salatblade
12 stk kalkunbacon i skiver

Pølserne flækkes i halve, svøbes i kalkunbacon og steges i olie på panden i 3-4 min.
Salaterne skæres og blandes og tomaterne deles i halve før de tilsættes.
Anrettes på tallerken og serveres med sennepscremen og skiver af ristet rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her