Logo

Kalkunpølser i svøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 stk Kalkun Frankfurterpølser
50 g rucolasalat
12 cherrytomater
2 dl brøndkarse
2 spsk sennep
2,4 dl Fromage Blanc, pakke
12 salatblade
12 stk kalkunbacon i skiver

Pølserne flækkes i halve, svøbes i kalkunbacon og steges i olie på panden i 3-4 min.
Salaterne skæres og blandes og tomaterne deles i halve før de tilsættes.
Anrettes på tallerken og serveres med sennepscremen og skiver af ristet rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burger med and og spidskålEn enkel burger med stegt and og spidskål. Det er de få ingredienser i denne lækre...
• Pirogger med soltørrede tomaterI denne opskrift bruges butterdej til piroggerne så din madlavningstid bliver forkortet og...
• Clubsandwich med kylling og karryLav din egen clubsandwich med kylling, sprød parmaskinke og karrydressing. Vaskeægte...
• Belgiske chokoladetrøflerLækre chokoladetrøfler lavet på piskefløde og pyntet med både kakaopulver og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os