Logo

Kalkunpostej Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g istandgjort kalkunlever

500 g istandgjort kalkunhjerter

4 store, søde æbler, skåret i både

3 skiver bacon

2 løg

4 æg

¼ l vand

3 spsk mandler

salt og peber

 

Leveren og halvdelen af hjerterne blendes eller hakkes i kødhakkeren.

Bacon skæres i mindre stykker og brunes i en lille gryde.

Hakket løg og æbler kommes ved og brunes i yderligere 5 min.

Hældes over med vand og koger til æblerne er møre.

Halvdelen tages fra, mens den resterende halvdel blendes og blandes med farsen.

De sidste kalkunhjerter skæres i små tern og kommes i farsen sammen med den resterende æblemos, æg, hakkede mandler, salt og peber.

Farsen kommes i små forme, sættes i vandbad og bages i ved 180°C i ca. en halv time.

Skal hvile efter bagningen.

Fin at servere med grønne salater og groft brød.

Kan fryses rå som leverpostej mens den færdige postej kan holde sig 4-5 dage i køleskab.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?