Logo

Kalkunpostej Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g istandgjort kalkunlever

500 g istandgjort kalkunhjerter

4 store, søde æbler, skåret i både

3 skiver bacon

2 løg

4 æg

1/4 l vand

3 spsk mandler

salt og peber

 

Leveren og halvdelen af hjerterne blendes eller hakkes i kødhakkeren.

Bacon skæres i mindre stykker og brunes i en lille gryde.

Hakket løg og æbler kommes ved og brunes i yderligere 5 min.

Hældes over med vand og koger til æblerne er møre.

Halvdelen tages fra, mens den resterende halvdel blendes og blandes med farsen.

De sidste kalkunhjerter skæres i små tern og kommes i farsen sammen med den resterende æblemos, æg, hakkede mandler, salt og peber.

Farsen kommes i små forme, sættes i vandbad og bages i ved 180°C i ca. en halv time.

Skal hvile efter bagningen.

Fin at servere med grønne salater og groft brød.

Kan fryses rå som leverpostej mens den færdige postej kan holde sig 4-5 dage i køleskab.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frokost tunfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich Club med backbacon og tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gretes røde sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den HimmelskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!