Logo

Kalkunfilet med mozzarella, gulerødder og porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

2 dl grønsagsbouillon
2 snittede porrer
2 snittede gulerødder
2 tsk sambal oelek
1 stk bøffelmælks Mozzarella
1 frisk timian
1 stk kalkunfilet
olivenolie til stegning
salt og peber

Tilberedning:
Skær et dybt snit, på langs, i kødet med en skarp kniv, således at kødet stadig hænger sammen. Pensl med sambal oelek og del mozzarellaen. Læg osten på kødet og krydr med salt og peber. Rul sammen som til en tæt pølse og hold det sammen med tandstikkere. Brun kødet på alle sider i lidt varm olivenolie. Tag kødet fra og steg færdigt i en varm ovn, 180ºC i 20 minutter. Sauter grønsagerne i lidt varm olivenolie og tilsæt bouillon. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen og server til skiver af ”kalkunrullen”.
---
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med stegte courgetter og auberginerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vandmelonsalat med lime og mynteDer er sommerdage, hvor man hverken har lyst til at tilberede eller spise varm mad. Prøv...
• Linsesalat med bacon og ægDen fyldige salat er et pragtfuldt måltid i sig selv, men du kan også strække den til 4...
• Iskold lime- og melonlemonadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os