Logo

Let sprængt andebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- med peberkornsfløde og glaserede grønsager
14 personer

14 sprængte andebryster

Pochere-lage
1 gulerod,
1 persillerod,
1 løg,
1 kvist timian
2 fed hvidløg og
ca. 2 l vand

Skræl og pil urterne, kog dem i en stor gryde i 20 min. og tag dem op. Læg andebrysterne ned i pochere-lagen, og lad dem simre stille og roligt i 10-15 min., alt efter hvor tykke de er.
Tag dem op af lagen, og lad dem trække.

Peberkornsfløde
12 dl kraftig andefond
3 dl piskefløde
3 spsk knust madagaskarpeber
3 spsk dijon sennep
40 g smør

De knuste peberkorn sauteres i smørret, derefter tilsættes sennep. Den kraftige andefond tilsættes, saucen koges lidt ind, og fløden hældes i.
Koges ned til den har ønsket konsistens og smag. Jævnes evt. lidt.

Glaserede grønsager
3 kg diverse urter: Persillerod, pastinak, gulerod, broccoli, bønner og kartofler
Sukker og salt
Koldt smør
Hakket kørvel

Skræl urterne, og skær dem i passende ensartet størrelse. Kom dem i en gryde med vand, så det knapt dækker. Tilsæt sukker, salt og koldt smør. Lad urterne glasere under låg i ca. 10 min. (de urter, der har kortere tilberedningstid, kommes i halvvejs). Vandet skal være kogt helt væk, og urterne skal være møre og blanke. Tilsæt den hakkede kørvel lige før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her