Logo

Leverpostej med butterdej i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g svinelever
200 g spæk
5 benfri sild
1 knsp.timian
1 knsp.merian
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk snaps
salt og peber
50 g smør
1 dl hvedemel
3 dl mælk
1 æg
1 pakke butterdej

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.

Mal leveren og spæk gennem kødmaskinen sammen med pillede løg, sild og hvidløgsfeddet.

Lav en afbagning af fedtstof, hvedemel og mælk og kom levermassen, snaps og æg i.

Bland det godt og smag til med krydderierne.

Rul butterdejen ud og læg den som en form i en stegeso (gem et stykke til låg).

Hæld levermassen i og dæk den med et låg af butterdejen.

Prik i dejen og bag leverpostejen ved 200ºC i ca. 1 1/4 time.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød med laks og avocadoEn nem og sund frokost eller fin lille forret, hvis du deler brødet i snitter
• Focaccia med hvidløgFoccacia er de store, flade, italienske boller, bagt af hvedemel, der er rigt på durum og...
• Bruschetta med sprød skinkeDet tager ingen tid at lave disse skønne hapsere
• Appelsiner i karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os