Logo

Leverpostej med butterdej i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g svinelever
200 g spæk
5 benfri sild
1 knsp.timian
1 knsp.merian
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk snaps
salt og peber
50 g smør
1 dl hvedemel
3 dl mælk
1 æg
1 pakke butterdej

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.

Mal leveren og spæk gennem kødmaskinen sammen med pillede løg, sild og hvidløgsfeddet.

Lav en afbagning af fedtstof, hvedemel og mælk og kom levermassen, snaps og æg i.

Bland det godt og smag til med krydderierne.

Rul butterdejen ud og læg den som en form i en stegeso (gem et stykke til låg).

Hæld levermassen i og dæk den med et låg af butterdejen.

Prik i dejen og bag leverpostejen ved 200ºC i ca. 1 ¼ time.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ParisersnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf Lindström 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzasmørrebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun ananascrumble med pistacienødderGør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!