Logo

Kalkunschnitzel med sennep og glaserede rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kalkunschnitzel med sennep og glaserede rødløg

Trækul:      Direkte     

Gas:           Direkte/middel varme

Forberedelse: 30 minutter. Stegetid: 10 minutter

 

6 spsk olivenolie

2 rødløg, i tynde skiver

1 tsk sukker

1/2 dl tør hvidvin

3 1/2 spsk Dijonsennep

1 fed hvidløg, knust

salt og friskkværnet sort peber

2 spsk mayonnaise

4 tynde skiver skært kalkunkød

1 ciabattabrød

1 håndfuld rucolasalat

 

Rødløg, der er grillet, så deres søde smag rigtig kommer til sin ret, er som skabt til kalkunschnitzel.

 

A. Varm 2 spsk olie op i en kasserolle, tilsæt løg og sukker og lad det stege meget svagt i 15 min., til løgene er bløde og let gyldne.

Tilsæt hvidvin, bring det i kog og lad det koge lidt ind. Sæt det til afkøling.

 

B. Bland i en lille skål resten af olivenolien, 1 1/2 spsk sennep og det knuste hvidløg. Smag til med salt og peber.

Pensl kalkunkø­det med olien.

Rør resten af senneppen i mayonnaisen og sæt den til side.

 

C. Skær brødet igennem på langs og skær hver halvdel i to stykker.

Læg brødet til side.

 

D. Grill kalkunkødet direkte over middel varme i 4-5 min.

Vend kødet og pensl det med resten af sennepsolien.

Lad det grille i yderligere 2-3 min., til det er mørt.

 

E. Rist brødet på grillen med den skårne flade nedad i 1-2 min.

Smør sennepsmayonnaise på de ristede stykker brød.

Læg kal­kunkødet på brødet, pynt med nogle få blade rucolasalat og læg glaserede løg øverst.

 

Tips: Hvis du ikke kan få færdige kalkunschnitzler, er det nemt at lave dem selv. Du skal bruge 150 g kalkunbryst pr. person. Læg hvert stykke kød mellem to stykker husholdningsfilm, brug en kagerulle og bank kødet ud i ca. 1/2 cm tykkelse.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Maskeret blomkål 1opskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved er...
• Blodbudding eller blodpølserBlodbudding kan let laves til blodpølse. Blodmassen fyldes blot i tarme og koges....
• - 2. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os