Logo

Kalles stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg ferske sild
1 dl sød eddike
50 g margarine
50 g hvedemel
50 g rasp
1 løg
1 æg
salt
sennep
hakket persille
 
Sildene udbenes, skylles og smøres indvendigt med sennep og salt.
Lukkes sammen og paneres.
Steges lysebrune og lægges i et fad og overhældes med eddiken.
Pyntes med persille og løgringe. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Canelloni med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzasnegleSnegle med fyld a la pizza er gode og dejlige til frokost, i madpakken og som et...
• Cæsar-sandwichKlassikeren Cæsar-salat har stået fadder til denne lille ret. Salaten kommer på toastbrød,...
• Blommetærte med smuldredejHer er opskriften på en super lækker blommetærte, der er lavet helt uden sukker. I stedet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os