Logo

Kalles stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg ferske sild
1 dl sød eddike
50 g margarine
50 g hvedemel
50 g rasp
1 løg
1 æg
salt
sennep
hakket persille
 
Sildene udbenes, skylles og smøres indvendigt med sennep og salt.
Lukkes sammen og paneres.
Steges lysebrune og lægges i et fad og overhældes med eddiken.
Pyntes med persille og løgringe. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her