Logo

Kalles stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ kg ferske sild
1 dl sød eddike
50 g margarine
50 g hvedemel
50 g rasp
1 løg
1 æg
salt
sennep
hakket persille
 
Sildene udbenes, skylles og smøres indvendigt med sennep og salt.
Lukkes sammen og paneres.
Steges lysebrune og lægges i et fad og overhældes med eddiken.
Pyntes med persille og løgringe. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølsehorn med ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dorthes Baconguf En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødbede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørk chokoladeganache med Agen sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!