Logo

Kalles stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg ferske sild
1 dl sød eddike
50 g margarine
50 g hvedemel
50 g rasp
1 løg
1 æg
salt
sennep
hakket persille
 
Sildene udbenes, skylles og smøres indvendigt med sennep og salt.
Lukkes sammen og paneres.
Steges lysebrune og lægges i et fad og overhældes med eddiken.
Pyntes med persille og løgringe. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Luncheon meat balls - rissoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk rissalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Miniboller med røget laks og skinkeVelkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med...
• Jordbærspid med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os