Logo

Kalvesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kalvebryst
75 g salt
1 l. vand
2 løg
3 fed hvidløg
2 porre
2 gulerødder
10 blade laurbær
1 bdt Timian
1 bdt Persille
25 peberkorn
1 bdt Purløg
18 blade husblas
1/2 spsk rødvins vinaigre
2 dl kalvefond

Kødet lægges i vand med saltet i 12 timer.
Kom kødet op i en gryde og dæk det med 1 l. vand uden salt.
Rens løg, hvidløg, gulerødder og porre, del løgene i kvarte og porrene
og gulerødderne skæres i skiver på ca 2 1/2 cm.
Bring vandet i kog og skum af, tilsæt grønsagerne, krydderurterne,
laurbærbladene og hel peber.
Lad vandet koge op igen, skru ned så overfladen skælver og kog i 1 1/2
time.
Tag kødet op og læg det i pres til det er kølet af, si lagen og kog den
ind til der er 5 dl tilbage.
Tilsæt kalvefond, vinaigre, husblas og smag til med salt og peber.
Kødet skæres i terninger (1 1/2x1 1/2 cm.) og kommes i en form og hæld
lagen over, afkøl i køleskab og når sylten er stivnet er den klar til
servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rørt tatar på toast En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt squash 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære Belle HeleneDenne klassiske dessert er blevet lavet i mindst 150 år og har fået sit navn fra Jacques...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os