Logo

Kalvetunge i sky med hjemmelavet salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 letsaltet, kogt kalvetunge
10 blade husblas
7 dl kalvebouillon
100 g champignoner
100 g aspargessnitter
100 g grønne bønner
1 portion italiensk salat

Oksetungen skæres i tynde skiver, der lægges i et fad.
Kogte champignoner skæres i snitter og lægges sammen med aspargessnitter og bønner som pynt.
Tungesuppen tilsat bouillonterninger og husblas anvendes til sky.
Den kolde suppe dryppes på pynten for at fæstne den.
Når skyen er stivnet, hældes resten af den kolde suppe over.
Tungen garneres med italiensk salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret sild med kaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bladsellerisalat med kalkun - diabetikerPrøv denne bladsellerisalat med kalkun. En god ide til lækkert mellemmåltid eller en let...
• Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeostDenne omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost er den en lækker ret at server...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os