Logo

Karrybøffer til frokost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

½ kg hakket oksekød
et finthakket løg,
1 æg,
1 spiseskefuld karry, udrørt i lidt citronsaft,
lidt hakket chutney,
et par spiseskefulde piskefløde,
3-4 tynde skiver bacon.
salt.

Det hele røres godt sammen, formes i små og ikke for tykke bøffer - det skal jo være til frokostbordet.

Klip 3-4 tynde skiver bacon i terninger, der ristes hurtigt på panden i en smule smør.

Tages af panden, så snart de er lysebrune og sprøde.

I baconfedtet steges nu bøfferne, blot nogle få minutter på hver side.
Serveres lune, med baconterningerne drysset ovenpå.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta med ristede peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med laks og spinatPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en indbagt ret bestående af butterdej...
• Citron spegesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!