Logo

Karry-remouladesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karry-remouladesild

 

Rør en lækker remouladesauce til de færdigkøbte sild, og nyd en god frokost.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.

 

#

4 gammeldags modnede sildefileter (fx Lykkeberg)

 

Karry-remoulade:

100 g mayonnaise

1-2 tsk karry

2 tsk dijonsennep

1 løg

75 g cornichoner (små syltede agurker)

1 bundt persille

1 bundt kørvel

2 spsk kapers

salt og peber

 

Tilbehør:

rugbrød eller kartofler

*

 

Skær de afdryppede sildefileter i snitter.

Rør mayonnaise med karry og sennep, og tilsæt finthakket løg, hakkede cornichoner, hakket persille og kørvel samt kapers.

Smag til med salt og peber.

Vend sildesnitterne i karryremouladen.

Anret i en skål, og server med rugbrød eller friskkogte kartofler.

 

Karry-remouladesild

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?