Logo

Karry-remouladesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Karry-remouladesild

 

Rør en lækker remouladesauce til de færdigkøbte sild, og nyd en god frokost.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.

 

#

4 gammeldags modnede sildefileter (fx Lykkeberg)

 

Karry-remoulade:

100 g mayonnaise

1-2 tsk karry

2 tsk dijonsennep

1 løg

75 g cornichoner (små syltede agurker)

1 bundt persille

1 bundt kørvel

2 spsk kapers

salt og peber

 

Tilbehør:

rugbrød eller kartofler

*

 

Skær de afdryppede sildefileter i snitter.

Rør mayonnaise med karry og sennep, og tilsæt finthakket løg, hakkede cornichoner, hakket persille og kørvel samt kapers.

Smag til med salt og peber.

Vend sildesnitterne i karryremouladen.

Anret i en skål, og server med rugbrød eller friskkogte kartofler.

 

Karry-remouladesild

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sol over Gudhjem og en sommerklassikerSol over Gudhjem er et berømt dansk stykke smørrebrød. Det er varmrøget sild lagt på...
• Salat med kartofler og kryddersildSæt en salat med sild på dit frokost- eller brunchbord. En frisk dressing med krydderurter...
• Bornholmermad med røgede sildHer er opskriften på en spændende frokostret med sild. Retten serveres blandt andet med...
• Kvarksouffle med salvie-is og hindbær-rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os