Logo

Karry-remouladesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Karry-remouladesild

 

Rør en lækker remouladesauce til de færdigkøbte sild, og nyd en god frokost.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.

 

#

4 gammeldags modnede sildefileter (fx Lykkeberg)

 

Karry-remoulade:

100 g mayonnaise

1-2 tsk karry

2 tsk dijonsennep

1 løg

75 g cornichoner (små syltede agurker)

1 bundt persille

1 bundt kørvel

2 spsk kapers

salt og peber

 

Tilbehør:

rugbrød eller kartofler

*

 

Skær de afdryppede sildefileter i snitter.

Rør mayonnaise med karry og sennep, og tilsæt finthakket løg, hakkede cornichoner, hakket persille og kørvel samt kapers.

Smag til med salt og peber.

Vend sildesnitterne i karryremouladen.

Anret i en skål, og server med rugbrød eller friskkogte kartofler.

 

Karry-remouladesild

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødesild med pærerFlødesild med pærer er en ny kombination, men meget lækker. Server den fx som forret
• SildSild er en saltvandsfisk og lever i stimer med op til flere tusinde individer. Bugen er...
• Stegte sild i krydret øllageDet er altid sjovt at finde på en ny slags sild til årets julefrokost. Her er lagen til de...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!