
 
Om sommeren er det skønt med en god sild med nye kartofler
og agurker og dild, der smager af noget. Sildeplatten er anrettet til 2-3
personer til deling som forret eller på frokostbordet, evt. efterfulgt af andre
retter. Arbejdstid: 30 min. 2-3 personer
 
#
Kryddersild med agurk: 
2 kryddersild 
½ agurk 
½ rødløg 
4-5 duske frisk dild 
 
Hvidløgssild: 
2 marinerede sildefileter 
3-4 spsk cremefraiche 18% 
2 fed hvidløg 
evt. lidt salt 
friskkværnet peber 
4-6 blade grøn salat 
6-8 løgringe 
 
Kartofler med ansjoser: 
6-7 kogte nye kartofler 
1 dåse benfri ansjoser 
6-8 stk purløg 
 
Tilbehør: 
knækbrød eller rugbrød 
*
 
KRYDDERSILD: Anret skiver af agurk med stykker af
kryddersild.
Drys med finthakket rødløg og dild. 
 
HVIDLØGSSILD: Rør cremefraiche med hvidløg og krydr med salt
og peber. 
Vend stykker af sild i dressingen og anret på salatblade. 
Læg løgringe på toppen. 
 
KARTOFLER MED ANSJOSER: 
Anret både af friskkogte nye kartofler med ansjoser og
purløg. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin