Logo

Kartoffelomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ glas olie
1 chili
2 hakkede løg
½ glas hvidvin
600 g flåede tomater
1 tsk salt
1 tsk peber
6 kogte, pillede kartofler

½ glas olie på panden med en chilipeber.

Når olien er varm kommes løgene på panden. Steg i 10 min.
Hvidvinen tilsættes efter 2-3 min.

Tomater, salt og peber tilsættes.
Det koges i 15 min., efter 5 min. mases tomaterne.
Kartoflerne køres gennem en kødhakker til kartoffelfars.

Blandes i saucen.
Det hele æltes grundigt og formes som en kage på et fad.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her