Logo

Kartoffelomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 glas olie
1 chili
2 hakkede løg
1/2 glas hvidvin
600 g flåede tomater
1 tsk salt
1 tsk peber
6 kogte, pillede kartofler

1/2 glas olie på panden med en chilipeber.

Når olien er varm kommes løgene på panden. Steg i 10 min.
Hvidvinen tilsættes efter 2-3 min.

Tomater, salt og peber tilsættes.
Det koges i 15 min., efter 5 min. mases tomaterne.
Kartoflerne køres gennem en kødhakker til kartoffelfars.

Blandes i saucen.
Det hele æltes grundigt og formes som en kage på et fad.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tunsalat med bønnerEn lækker salat, der kan serveres både som frokost og hovedret. Tunsalat med Bønner er et...
• Laksetærte med kartofler i vinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggemad med karry og baconHjemmelavet æggesalat med karry er en skøn frokostret, der er utrolig nem at lave....
• Zuppa IngleseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os