Logo

Kartoffelomelet - italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 chili
2 hakkede løg
1/2 glas hvidvin
600 g flåede tomater
1 tsk salt
1 tsk peber
6 kogte pillede kartofler
olie 

   
Kom olie på panden med en chilipeber.
Når olien er varm kommes løgene på panden.

Steg i 10 min.
Hvidvinen tilsættes efter 2-3 min.
Tomater, salt og peber tilsættes.
Det koges i 15 min., efter 5 min. mases tomaterne.
Kartoflerne køres gennem en kødhakker til kartoffelfars.
Blandes i saucen.
Det hele æltes grundigt og formes som en kage på et fad.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Clam chowder i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RejecocktailEn god gammel klassiker, der altid vækker lykke. Server den som forret eller til frokost
• FennikelsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bûche de nöelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os