Logo

Kartoffelomelet - italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 chili
2 hakkede løg
½ glas hvidvin
600 g flåede tomater
1 tsk salt
1 tsk peber
6 kogte pillede kartofler
olie 

   
Kom olie på panden med en chilipeber.
Når olien er varm kommes løgene på panden.

Steg i 10 min.
Hvidvinen tilsættes efter 2-3 min.
Tomater, salt og peber tilsættes.
Det koges i 15 min., efter 5 min. mases tomaterne.
Kartoflerne køres gennem en kødhakker til kartoffelfars.
Blandes i saucen.
Det hele æltes grundigt og formes som en kage på et fad.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?