Logo

Kartoffelomelet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g kogte kartofler i skiver
1 spsk raps- eller olivenolie
5 æg
1/2 dl let eller skummetmælk
1 bdt forårsløg
250 g spidskål eller hvidkål

Steg kartoflerne gyldne i olien på en stor pande.
Pisk æggene sammen med mælken og tilsæt salt og peber.
Hæld æggemassen over kartoflerne og skru ned til middelsvag varme.
Steg omeltten til æggemassen er helt stivnet.
Skær kålen i brede strimler og forårsløgene i stykker på 5 cm og kom det hele i en gryde med 1/2 dl vand og lidt salt.
Læg låg på og damp grønsagerne i 4-5 minutter hæld evt. overskydende vand fra og fordel grønsagerne over den færdigstegte omelet.
Fold omeltten over fyldet og kom den over på et fad.
Server masser af godt brød til, og en god salat til.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingesalat med champignon og basilikumMed en rest kogt eller stegt kylling, er denne gode frokostsalat hurtigt lavet. Har du...
• Vintersalat med granatæbleLet, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler...
• Lækker, anderledes clubsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær GranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os