Logo

Kartoffelomelet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g kogte kartofler i skiver
1 spsk raps- eller olivenolie
5 æg
1/2 dl let eller skummetmælk
1 bdt forårsløg
250 g spidskål eller hvidkål

Steg kartoflerne gyldne i olien på en stor pande.
Pisk æggene sammen med mælken og tilsæt salt og peber.
Hæld æggemassen over kartoflerne og skru ned til middelsvag varme.
Steg omeltten til æggemassen er helt stivnet.
Skær kålen i brede strimler og forårsløgene i stykker på 5 cm og kom det hele i en gryde med 1/2 dl vand og lidt salt.
Læg låg på og damp grønsagerne i 4-5 minutter hæld evt. overskydende vand fra og fordel grønsagerne over den færdigstegte omelet.
Fold omeltten over fyldet og kom den over på et fad.
Server masser af godt brød til, og en god salat til.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med avocado, artiskok og parmesanchipsSkøn salat i forårslysegrønne farver der passer godt som tilbehør til stegt lyst kød eller...
• Fyldte æg med rejer og karryRør en creme af æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte...
• Sigara BorekEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RababerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!