Logo

Kartoffelomelet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kogte kartofler i skiver
1 spsk raps- eller olivenolie
5 æg
½ dl let eller skummetmælk
1 bdt forårsløg
250 g spidskål eller hvidkål

Steg kartoflerne gyldne i olien på en stor pande.
Pisk æggene sammen med mælken og tilsæt salt og peber.
Hæld æggemassen over kartoflerne og skru ned til middelsvag varme.
Steg omeltten til æggemassen er helt stivnet.
Skær kålen i brede strimler og forårsløgene i stykker på 5 cm og kom det hele i en gryde med ½ dl vand og lidt salt.
Læg låg på og damp grønsagerne i 4-5 minutter hæld evt. overskydende vand fra og fordel grønsagerne over den færdigstegte omelet.
Fold omeltten over fyldet og kom den over på et fad.
Server masser af godt brød til, og en god salat til.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?