Logo

Kartoffelomelet med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g kogte kartofler
1 løg
200 g skinke
5 æg
4 spsk skummetmælk
1 spsk margarine eller olie
1/2 rød peber
1/2 grøn peber
3-4 forårsløg
1 bdt purløg

Skær kartofler, løg og forårsløg i skiver og svits dem let i margarinen eller olien.
Skær skinken i terninger og tilsæt dem sammen med rød og grøn peber skåret i mindre stykker.
Pisk æg og mælk sammen.
Tilsæt vand , salt og peber og hæld blandingen på panden.
Bag omeletten gyldenbrun og server med klippet purløg.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Finske sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske, marinerede røde sild med rødbedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os