Logo

Ketchupsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Spegesild
1/2 dl Eddike
1/2 dl Estragoneddike
100 g Sukker
7 Nelliker hele
1 dl Tomatketchup
2 Syltede agurker, hakket
2 Gulerødder kogte
1/2 dl Olie

Silden udvandes og skæres i passende stykker og kommes i lagen der er kogt af eddike, olie, sukker, tomatketchup, agurker, gulerødder og nelliker.
Det hele skal stå koldt til næste dag, men en dag længere gør ikke noget.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tun- og torskerognsfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksesalat med sukkerærter og estragonDenne laksesalat består blandt andet af pocheret laks, æble, ærter, skyr og citron. Den...
• Æggekage med tunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os