Logo

Ketchupsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Spegesild
½ dl Eddike
½ dl Estragoneddike
100 g Sukker
7 Nelliker hele
1 dl Tomatketchup
2 Syltede agurker, hakket
2 Gulerødder kogte
½ dl Olie

Silden udvandes og skæres i passende stykker og kommes i lagen der er kogt af eddike, olie, sukker, tomatketchup, agurker, gulerødder og nelliker.
Det hele skal stå koldt til næste dag, men en dag længere gør ikke noget.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her