
 
Du kan
portionsanrette lakserullerne med salat som en forret eller skære dem i lidt
tyndere skiver og anrette dem på et fad som en lille snack. 
4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
 
#
6 skiver koldrøget
laks 
200 g friskost eller
flødeost naturel 
1 spsk cremefraiche 
salt og peber 
 
Rævesauce: 
1½ spsk stærk sennep
½ spsk brun farin
eller tyktflydende honning 
½ spsk vineddike 
1½ spsk neutralt
smagende olie 
1 bundt dild 
salt og friskkværnet
peber 
 
Tilbehør: grøn salat
evt. brød 
*
 
LÆG lakseskiverne på
et stykke pergamentpapir eller bagepapir. Lad dem lappe lidt ind over hinanden.
 
RØR osten med
cremefraiche, salt og peber, og smør blandingen i et jævnt lag på laksen. 
Tril sammen til en
rulle. 
Pak rullen sammen i
papiret, og læg den i køleskabet, til den skal skæres i skiver. 
 
PISK sennep med
farin, vineddike og lidt salt. 
Pisk olie i
dråbevist, til saucen får en cremeagtig konsistens. 
Tilsæt finthakket
dild, og smag til med salt og friskkværnet peber. 
 
SKÆR lakserullen i
skiver. 
Anret med salat og
rævesaucen. 
Server evt. med
brød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin