Logo

Lakseruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lakseruller

 

De lækre, fyldte brød er også perfekte til en superlækker madpakke. Vælg mellem laks tun, skinke og roastbeef.

2-4 personer. Arbejdstid: 15 min.

 

#

4 skiver fersk røget laks

2 fladbrød eller tortilla-wraps

6 spsk græsk yoghurt naturel

2 tsk sød sennep

salt og peber

4 blade icebergsalat

1/3 agurk eller 1 skoleagurk

*

 

Ror yoghurt med sennep, og krydr med salt og peber.

Smør blandingen i et jævnt lag på de 2 fladbrød.

Læg salatblade og skiver af røget laks på brødene.

Skær agurken i tynde skiver med en skrællekniv, og læg dem i et jævnt lag på lakseskiverne.

Rul brødene stramt sammen, og pak dem enkeltvist ind i smørrebrødspapir.

Skær hver rulle i 2 stykker.

 

TIPS: Du kan erstatte røget laks med tunfisk, skinke eller roastbeef.

 

Lakseruller

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillspid med laks, majs, tomater og grøn peberGrillspid er typisk noget man forbinder med stykker af kød og grønt på et spid, men kan...
• Lasagne med laks og svesketrifli med vaniljecremebagt med lag af laks, dampede porrer og en cremet ostesauce. Desserten er en trifli af...
• Fiskeburger med coleslawDe unge i familien vil helt sikkert kunne lide denne gode fiskeret. Er du ikke selv til...
• Nøddebund med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os