Logo

Lakserulle med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g kaviar (ikke sort)
10 skiver røget laks
150 g røget laks
1 dl cremefraiche 38%
salt, peber
 
Skær de 150 g røget laks i små tern og bland dem med kaviar og creme
fraiche.
Smag til med salt og peber.
Læg lakseskiverne tæt ved siden af hinanden på et bræt med et stykke
film.
Læg fyldet på midten af lakseskiverne og rul laksen sammen ved hjælp
af filmen.
Server lakserullen udskåret eller hel på lidt strimlet salat med
aspargessnitter og lidt dild,
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksetatar og krydderurtekartoflerNye kartofler med masser af friske krydderurter udgør den fyldige bund under en frisklavet...
• ÆggekokotterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede sild med karrysalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-is med melonkuglerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os