Logo

Kokosmælkssuppe med kyllingefilet, svampe og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kokosmælkssuppe med kyllingefilet, svampe og karry


1 pose yellow curry-base (færdigblandet karrypasta)

1 ds kokosmælk

2 kyllingefiletter, skåret i strimler

150 g rensede svampe

saft fra 1 lime

frisk koriander

150 g kogte ris

 

Kom curry-base i en gryde sammen med kokosmælk, og kog det i 5 minutter.

Tilsæt kylling og svampe.

Lad det simre yderligere 5 minutter.

Smag til med saft fra lime, og tilsæt koriander efter ønske.

Server med kogte ris til.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?