Logo

Kokosmælkssuppe med kyllingefilet, svampe og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kokosmælkssuppe med kyllingefilet, svampe og karry


1 pose yellow curry-base (færdigblandet karrypasta)

1 ds kokosmælk

2 kyllingefiletter, skåret i strimler

150 g rensede svampe

saft fra 1 lime

frisk koriander

150 g kogte ris

 

Kom curry-base i en gryde sammen med kokosmælk, og kog det i 5 minutter.

Tilsæt kylling og svampe.

Lad det simre yderligere 5 minutter.

Smag til med saft fra lime, og tilsæt koriander efter ønske.

Server med kogte ris til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med sennepspicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittata med spinatSkøn og lækker opskrift på frittata med spinat og æg - Prøv den her! Find flere gode...
• Salatbåde med æggesalat, rejesalat og kyllingesalatLækre madder, hvor brødet er erstattet af sprøde salatblade. Til forret eller frokost for...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!