Logo

Kokossnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

Dej:
125 g hvedemel
¼ tsk hjortetaksalt
125 g smør
65 g kokosmel
65 g sukker

Glasur:
125 g flormelis
2 spsk kogende vand
½ tsk romessens
*


Mørdej: hvedemel og hjortetaksalt sigtes sammen.

Koldt smør hakkes i.

Kokosmel og sukker tilsættes.

Dejen æltes sammen og trilles i 3 stænger på bagepladens længde.

De lægges på smurt plade.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 12 min. ved 200 ºC.


Glasur:

De glaseres, mens de er varme, med romglasur og skæres straks i smalle snitter.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommerens bedste kagerDisse friske og lette jordbærkager passer perfekt til hede sommereftermiddage. Server dem...
• Mazarinkage med stikkelsbærkompotKagen er kompakt i konsistensen og skal serveres med kompot og/eller is
• Smørkage - Marie'sDejligt søndags bagværk, som tager lidt tid at bage, men det er umagen værd og i øvrigt...
• Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!