Logo

Kokossnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

Dej:
125 g hvedemel
¼ tsk hjortetaksalt
125 g smør
65 g kokosmel
65 g sukker

Glasur:
125 g flormelis
2 spsk kogende vand
½ tsk romessens
*


Mørdej: hvedemel og hjortetaksalt sigtes sammen.

Koldt smør hakkes i.

Kokosmel og sukker tilsættes.

Dejen æltes sammen og trilles i 3 stænger på bagepladens længde.

De lægges på smurt plade.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 12 min. ved 200 ºC.


Glasur:

De glaseres, mens de er varme, med romglasur og skæres straks i smalle snitter.





Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?