Logo

Kold skrubbefilet Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 fileter af rødspætte eller skrubbe

2 dl cremefraiche

4 tomater

2 løg

4 skiver bacon

salt og peber

 

Tomater og løg hakkes og vendes sammen med cremefraiche, salt og peber.

Baconen steges sprød.

Fiskefileterne krydres med salt og peber, lægges i et ildfast fad og hældes over med cremefraiche blandingen.

Baconen i tern lægges henover, og fadet sættes i ovn 15 min. ved 200°C.

Serveres med nybagt surbrød og en god klat citronmayonnaise.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her