Logo

Koriandersild med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 sildefileter, marinerede hele
4 1/2 dl vand
1 1/2 dl eddike
3 dl sukker
2 spsk korianderfrø
2 skalotteløg
1 citron
 
Kog vandet op med sukker, korianderfrø og eddike og stil det til
afkøling.
Riv det gule af citronskallen i tynde strimler og kom det i den afkølede
lage sammen med sildene og tynde skiver skalotteløg.
Lad dem stå koldt i 2 dage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Påskefrokost - opskrifter på lækker gæstemadInviter på en lækker påskefrokost med både sild, æg og lammekød traditionelt med en twist....
• Farseret okse-flankesteak med ovnbagte rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætte à la HanneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem bananis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os