Logo

Krakka-sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
store sild (nedsaltede).
Sildene udvandes i sødmælk i ca. 12 timer før brug.
Skyl hver sild et øjeblik under vandhanen og tør dem let i et viskestykke.
Der må ikke være noget indvendigt tilbage.
Krak sildene over gløder fra bål eller grill og spis dem varme med godt rugbrød og sennep til.
Øl og snaps kan drikkes til, hvis det er absolut nødvendigt !.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muffins med bacon og skinkeEn lidt utraditionel muffin i det den er fyldt med pebberfrugt og bacon, hvilket for...
• Boghvedepilav - i trykkogerPilaf består originalt af ris, der koges i en krydret bouillon. Her laves pilaf med...
• Amaretto budding med blommesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!