Logo

Krakka-sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

store sild (nedsaltede).
Sildene udvandes i sødmælk i ca. 12 timer før brug.
Skyl hver sild et øjeblik under vandhanen og tør dem let i et viskestykke.
Der må ikke være noget indvendigt tilbage.
Krak sildene over gløder fra bål eller grill og spis dem varme med godt rugbrød og sennep til.
Øl og snaps kan drikkes til, hvis det er absolut nødvendigt !.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her