Logo

Krebsehaler med ratatouille og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ps.frosne krebsehaler el. jomfruhummerhaler
½ ps.ratatouille (fås færdig i alle større supermarkeder)
2 fed fintsnittede hvidløg
saft fra ½ citron
1 bundt koriander
salt
peber

Tø krebsehalerne op.
Varm ratatouille i en gryde sammen med hvidløg.
Smag til med salt, peber og citron.
Tilsæt krebsehalerne og varm dem hurtigt heri og vend med plukket koriander.
Server retten som den er eller evt. med kogte ris eller en sprød grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her