Logo

Krebsehaler med ratatouille og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ps.frosne krebsehaler el. jomfruhummerhaler
1/2 ps.ratatouille (fås færdig i alle større supermarkeder)
2 fed fintsnittede hvidløg
saft fra 1/2 citron
1 bundt koriander
salt
peber

Tø krebsehalerne op.
Varm ratatouille i en gryde sammen med hvidløg.
Smag til med salt, peber og citron.
Tilsæt krebsehalerne og varm dem hurtigt heri og vend med plukket koriander.
Server retten som den er eller evt. med kogte ris eller en sprød grøn salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banansalat i friske peberfrugterDenne salat med banan og æg der serveres i en pbberfrugt er et spændende tilbehør, forret...
• Kartoffelsalat med rejerKartoffelsalaten kan spises alene, men er også alle tiders tilbehør til matjesfileter,...
• Tartines - smørrebrød på franskFransk smørrebrød kaldes "Tartines" og er store stykker surdejsbrød med lækre toppings. De...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os