Logo

Kryddersild i karrymayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kryddersildefileter
100 g mayonnaise
½ dl fløde
sennep
karry
radiser
purløg
 
Fileterne skylles og overhældes med mayonnaisen som er rørt op med fløde, tilsat karry og sennep efter smag.
Pyntes med purløg og radiser.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Proprietær spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dip med roastbeef og peberrodscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rygeost med radiserGod, dansk rygeost kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret...
• Mørbradbøffer med abrikos-sennep + Raffaelo-yoghurt-mousseDer er ingen grænser for, hvad man kan smage til med sennep: fx abrikoser. Krydret på den...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!