Logo

Kryddersild i karrymayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kryddersildefileter
100 g mayonnaise
1/2 dl fløde
sennep
karry
radiser
purløg
 
Fileterne skylles og overhældes med mayonnaisen som er rørt op med fløde, tilsat karry og sennep efter smag.
Pyntes med purløg og radiser.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nordafrikansk løgomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bornholmer omeletEn bornholmer omelet laves selvfølgeligt med sild. Retten her er perfekt som frokostret -...
• PariserbøfEn rigtig dansk klassiker, som stadig serveres på mange danske kroer. Du kan dog sagtens...
• Kokosis med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os