Logo

Kryddersild med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


4-6 små kryddersildefileter,
¼ liter vin-eddike,
3 spsk sukker,
2 tsk stødt merian,
2 laurbærblade,
1 ½ dl cremefraiche,
flødeskum af 1 ½ dl piskefløde,
1 stort finthakket rødløg,
3 spsk fintskåret purløg.

Kryddersildefileterne skylles, løber af og afpudses. Hver kryddersild deles i to, og lægges i en lav, aflang skål. Vin-eddike, sukker, merian og laurbærblade får et let opkog, afkøles og hældes henover sildene, som derefter trækker i marinaden et par timer. Tages op, løber af og lægges på serveringsfadet.
Dækkes derpå med cremefraiche og flødeskum, der lige inden blandes med let hånd. Pyntes derpå med striber af det finthakkede rødløg og purløg.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her