Logo

Kryddersild med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4-6 små kryddersildefileter,
1/4 liter vin-eddike,
3 spsk sukker,
2 tsk stødt merian,
2 laurbærblade,
1 1/2 dl cremefraiche,
flødeskum af 1 1/2 dl piskefløde,
1 stort finthakket rødløg,
3 spsk fintskåret purløg.

Kryddersildefileterne skylles, løber af og afpudses. Hver kryddersild deles i to, og lægges i en lav, aflang skål. Vin-eddike, sukker, merian og laurbærblade får et let opkog, afkøles og hældes henover sildene, som derefter trækker i marinaden et par timer. Tages op, løber af og lægges på serveringsfadet.
Dækkes derpå med cremefraiche og flødeskum, der lige inden blandes med let hånd. Pyntes derpå med striber af det finthakkede rødløg og purløg.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med kalkun, spidskål og mangochutney 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede blåmuslinger med aïoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skidne æg - æg i sennepssauceDen gamle klassiker "Skidne æg" blev traditionelt serveret påskelørdag. Vi har smagt...
• Rabarberkage med kokos - varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os