Logo

Kryddersild med karryæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 gammeldags modnede kryddersildefileter
hårdkogte æg
Lage:
40 g smør
1 lille løg
25 g hvedemel
4-5 dl mælk
karry, salt, peber og lidt sukker
 
Svits karry i smør i en tyk bundet gryde.
Tilsæt finthakket løg, drys hvedemel på og spæd med mælken under omrøring. Lad saucen koge igennem.
Smag til med salt, peber og sukker evt. mere karry.
Varm de kogte æg heri.
Serveres varmt eller lunt ledsaget af kryddersild og rugbrød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?