Logo

Kryddersild med karryæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 gammeldags modnede kryddersildefileter
hårdkogte æg
Lage:
40 g smør
1 lille løg
25 g hvedemel
4-5 dl mælk
karry, salt, peber og lidt sukker
 
Svits karry i smør i en tyk bundet gryde.
Tilsæt finthakket løg, drys hvedemel på og spæd med mælken under omrøring. Lad saucen koge igennem.
Smag til med salt, peber og sukker evt. mere karry.
Varm de kogte æg heri.
Serveres varmt eller lunt ledsaget af kryddersild og rugbrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• 3 små fiskedeller på brætEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexicansk omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkålsgratin med bønnesalat Denne opskrift laves med købt færdig gratin, men kan også sagtens laves fra bunden, og det...
• Abemad med råcremeFrugtsalat med råcreme er en ret som de fleste kender som Abemad. Dette er en let dessert,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os