Logo

Kryddersild med karryæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 gammeldags modnede kryddersildefileter
hårdkogte æg
Lage:
40 g smør
1 lille løg
25 g hvedemel
4-5 dl mælk
karry, salt, peber og lidt sukker
 
Svits karry i smør i en tyk bundet gryde.
Tilsæt finthakket løg, drys hvedemel på og spæd med mælken under omrøring. Lad saucen koge igennem.
Smag til med salt, peber og sukker evt. mere karry.
Varm de kogte æg heri.
Serveres varmt eller lunt ledsaget af kryddersild og rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med serranoskinke og persilleDenne fyldige madtærte smager lige godt kold som varm! Den kan også genopvarmes, selvom...
• LakseægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggesky - cloud eggs - egg cloudDet minder om en mellemting mellem en marengs og et spejlæg, og så har det et eventyrligt...
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!