Logo

Kryddersild med lun kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kryddersild med lun kartoffelsalat

 

2-4 kryddersild

8 kartofler (skrabede)

2 skalotteløg (fintsnittede)

saft fra 1/2 citron

2-3 spsk olivenolie

lidt blandet krydderurter

salt og peber

2 skiver rugbrød

 

Anret silden på to tallerkener.

Kog kartoflerne i kogende letsaltet vand, indtil de er møre.

Hæld vandet fra kartoflerne, halver dem, og vend dem med citronsaft, olivenolie, salt og peber, mens de er lune.

Vend med hakkede krydderurter, og server til sildene.

Server med ristet rugbrød til.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søbekål - SvøbekålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med tomat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm kartoffelpitaEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• VaniliesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os