Logo

Kryddersild med lun kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kryddersild med lun kartoffelsalat

 

2-4 kryddersild

8 kartofler (skrabede)

2 skalotteløg (fintsnittede)

saft fra ½ citron

2-3 spsk olivenolie

lidt blandet krydderurter

salt og peber

2 skiver rugbrød

 

Anret silden på to tallerkener.

Kog kartoflerne i kogende letsaltet vand, indtil de er møre.

Hæld vandet fra kartoflerne, halver dem, og vend dem med citronsaft, olivenolie, salt og peber, mens de er lune.

Vend med hakkede krydderurter, og server til sildene.

Server med ristet rugbrød til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tun med peberrod/æblecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrokostpandeEt stykke saltet eller røget skinke er praktisk at have i huset. Se Kendte røgede skinker....
• Sandwich med skinkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ProfiterolesSmå sprøde vandbakkelser fyldt med flødeskum eller is, og dryppet med chokoladesauce er et...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!