Logo

Kryddersild med lun kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kryddersild med lun kartoffelsalat

 

2-4 kryddersild

8 kartofler (skrabede)

2 skalotteløg (fintsnittede)

saft fra 1/2 citron

2-3 spsk olivenolie

lidt blandet krydderurter

salt og peber

2 skiver rugbrød

 

Anret silden på to tallerkener.

Kog kartoflerne i kogende letsaltet vand, indtil de er møre.

Hæld vandet fra kartoflerne, halver dem, og vend dem med citronsaft, olivenolie, salt og peber, mens de er lune.

Vend med hakkede krydderurter, og server til sildene.

Server med ristet rugbrød til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprængt ål med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffel i creme med sorte olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinefilet i sauté-skiver bombaystyle med agurkeraitaPitabrød med lækkert indhold i en fart og fedtfattigt - det er godt.
• Stikkelsbærgrød med flødeDesserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os