Logo

Kunstnersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 pakker sild ca. 8 stk
1 dl olie
1 dl eddike
2 dl tomatpuré
1/2 tsk peber
1 1/2 tsk karry
1 tsk sennep
4 spsk sukker
 
8 sild vendes i hvedemel, og steges på pande.
Silden deles i fire og lægges i et fad.
Dressingen blandes, og tilsættes hakket løg (efter smag), derefter hældes dressingen ud over silden i fadet. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Marineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BidesildBidesild er oprindeligt betegnelsen for rå spegesild, der spises direkte fra salttønden. I...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os