Logo

Kurfyrste sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogte skiveskårne kartofler trækker et par timer i mayonnaise, lægges lagvis i en glasskål med spege- eller kryddersild, derover lægges et lag brunede løg og øverst et lag flødeskum.
Pyntes evt. med revet peberrod farvet med rød og grøn frugtfarve.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelmad med rygeost og aspargesNye kartofler på rugbrød er en vaskeægte dansk kombination. Og med rygeost, der kun laves...
• Syltede sild med fennikelSild på sommerlig vis - lidt søde, lidt sure og med sprød fennikel og milde rødløg
• Kylling à la ThaiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet TobleroneHar du et soft spot for Toblerone. Heldigvis er det supernemt selv at lave de søde,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os