Logo

Kylling à la Thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling à la Thai

 

2 kyllingebryster

3 spsk soyasauce

2 fed fintsnittede hvidløg

1 spsk sød chili

1 pose Bangkok-blanding (eller anden grønsagsblanding)

olie til stegning

  

Mariner kyllingebryst med soya, hvidløg og chili.

Lad det stå og marinere i 10 minutter.

Varm olien i en wok eller på en rummelig pande.

Rist kyllingekødet 2-3 minutter, og tag det fra.

Tilsæt de optøede grønsager og en kop vand.

Lad det simre 4-5 minutter.

Vend med det ristede kylling, og server med ris.

Krydr evt. med frisk koriander eller basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her