Logo

Kylling à la Thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling à la Thai

 

2 kyllingebryster

3 spsk soyasauce

2 fed fintsnittede hvidløg

1 spsk sød chili

1 pose Bangkok-blanding (eller anden grønsagsblanding)

olie til stegning

  

Mariner kyllingebryst med soya, hvidløg og chili.

Lad det stå og marinere i 10 minutter.

Varm olien i en wok eller på en rummelig pande.

Rist kyllingekødet 2-3 minutter, og tag det fra.

Tilsæt de optøede grønsager og en kop vand.

Lad det simre 4-5 minutter.

Vend med det ristede kylling, og server med ris.

Krydr evt. med frisk koriander eller basilikum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg i mikroovn 2Røræg er utrolig nemt at lave -særligt i mikroovn. Og så kan æggene spises til mange...
• Fyldt squash med couscousEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich åbensmed oksekød, spejlæg og kaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære med hvid darjeeling og kakaosorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os