Logo

Kylling à la Thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling à la Thai

 

2 kyllingebryster

3 spsk soyasauce

2 fed fintsnittede hvidløg

1 spsk sød chili

1 pose Bangkok-blanding (eller anden grønsagsblanding)

olie til stegning

  

Mariner kyllingebryst med soya, hvidløg og chili.

Lad det stå og marinere i 10 minutter.

Varm olien i en wok eller på en rummelig pande.

Rist kyllingekødet 2-3 minutter, og tag det fra.

Tilsæt de optøede grønsager og en kop vand.

Lad det simre 4-5 minutter.

Vend med det ristede kylling, og server med ris.

Krydr evt. med frisk koriander eller basilikum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Herrings in vinegarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med aubergine og citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• kalkun gryderet/gyros med peber og svampeKødet kan være svinekød, kylling, kalkun, kalvekød, lamme- eller oksekød
• Frugtsalat med passionsfrugtsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!