Logo

Kylling grillet med rucola og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling grillet med rucola og lime 

 

2 kyllingebryster

4 spsk balsamicoeddike

1 bdt rucolasalat

½ lime

lidt (oliven)olie til stegning

salt og peber

*  

Varm lidt olie på en pande, og brun kyllingebrysterne i 2-3 minutter på hver side.

Tilsæt balsamicoeddike, og vend kyllingebrysterne ad flere gange, så de ikke brænder på.

Når de er gennemvarme, tages de fra, krydres med salt og peber og hviler lunt i 2-3 minutter.

Server med rucolasalat, både af lime og et godt brød.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte med torsk 2Porretærte er lækker grøn mad til fx en buffet eller som forret serveret med en salat og...
• Dyrlægens natmadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RugklapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muldvarpeskud - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os