Logo

Kylling grillet med rucola og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling grillet med rucola og lime 

 

2 kyllingebryster

4 spsk balsamicoeddike

1 bdt rucolasalat

½ lime

lidt (oliven)olie til stegning

salt og peber

*  

Varm lidt olie på en pande, og brun kyllingebrysterne i 2-3 minutter på hver side.

Tilsæt balsamicoeddike, og vend kyllingebrysterne ad flere gange, så de ikke brænder på.

Når de er gennemvarme, tages de fra, krydres med salt og peber og hviler lunt i 2-3 minutter.

Server med rucolasalat, både af lime og et godt brød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?