Logo

Kylling grillet med rucola og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling grillet med rucola og lime 

 

2 kyllingebryster

4 spsk balsamicoeddike

1 bdt rucolasalat

½ lime

lidt (oliven)olie til stegning

salt og peber

*  

Varm lidt olie på en pande, og brun kyllingebrysterne i 2-3 minutter på hver side.

Tilsæt balsamicoeddike, og vend kyllingebrysterne ad flere gange, så de ikke brænder på.

Når de er gennemvarme, tages de fra, krydres med salt og peber og hviler lunt i 2-3 minutter.

Server med rucolasalat, både af lime og et godt brød.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Linsesalat med bacon og ægDen fyldige salat er et pragtfuldt måltid i sig selv, men du kan også strække den til 4...
• And med nudler og forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexicansk bønnesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!