Logo

Kylling og citronsyltede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

260 g kyllingeinderfilet
3-4 gulerødder
1 spsk sukker
citronsaft fra 1 citron
olivenolie
salt og peber
estragon

Skær gulerødderne i 1 cm skrå skiver. Svits dem i olie i en gryde og tilsæt sukker, citronsaft, ingefær og ca. 5 spsk vand. Lad simre under låg i 7 min. Steg kyllingen i olie på en pande indtil gennemstegt og tag den op. Server kylling og gulerødder med nudler.
De citronsyltede gulerødder er også gode kolde i en salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tyrkiske RavioliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LakseægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggesalat med karseÆggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret
• Æble -og nøddefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os