Logo

Kylling og pære i karrycreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

1 pk. kylling inderfilet
1 stor fast pære
2 spsk pistage- eller jordnødder
1 spsk karry pasta
150 g jasminris
1 forårsløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Sæt risene over. Svits kyllingen i olie på en pande og drys med salt. Skær pæren i både og svits med kyllingen. Tilsæt 1 dl vand og karrypasta og lad simre under omrøring 3-4 min. Drys nødder og snittet forårsløg over og server med ris .

Karrypasta behøver ikke svitses på panden, ligesom almindelig karry. Prøv fx. at røre karrypasta og græsk yoghurt sammen og vend med nykogt pasta

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlomkålssouffleEn souffle er en ret æggeret og kan laves med mange ingredienser- måske er...
• OstehapserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bulgur med fennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinkage med orangesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!