Logo

Kylling og pære i karrycreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To personer

1 pk. kylling inderfilet
1 stor fast pære
2 spsk pistage- eller jordnødder
1 spsk karry pasta
150 g jasminris
1 forårsløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Sæt risene over. Svits kyllingen i olie på en pande og drys med salt. Skær pæren i både og svits med kyllingen. Tilsæt 1 dl vand og karrypasta og lad simre under omrøring 3-4 min. Drys nødder og snittet forårsløg over og server med ris .

Karrypasta behøver ikke svitses på panden, ligesom almindelig karry. Prøv fx. at røre karrypasta og græsk yoghurt sammen og vend med nykogt pasta

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?