Logo

Kyllingesauté med mynte og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

1 pk. kyllingefileter
150 g spaghetti
1 grøn peberfrugt
1 fed revet hvidløg
ca.1 spsk revet frisk ingefær
1/2 spsk frisk eller tørret mynte
olivenolie til stegning
salt og peber

Kog spaghettien. Skær kyllingen i mindre stykker og brun den i olie på en pande. Skær peberfrugten i strimler og svits med. Tilsæt hvidløg, ingefær og mynte og svits 1 min. Kom den nykogte spaghetti, lad lidt kogevand hænge ved, på panden og vend rundt. Smag til med salt og peber og server straks.

Byt peberfrugten ud med friske abrikoser eller fersken i både. Det smager fantastisk godt til både mynte og ingefær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AmagermadderKlap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg...
• Mexicansk omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlomkålssouffleEn souffle er en ret æggeret og kan laves med mange ingredienser- måske er...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os