Logo

Kyllingesauté med mynte og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 personer

1 pk. kyllingefileter
150 g spaghetti
1 grøn peberfrugt
1 fed revet hvidløg
ca.1 spsk revet frisk ingefær
½ spsk frisk eller tørret mynte
olivenolie til stegning
salt og peber

Kog spaghettien. Skær kyllingen i mindre stykker og brun den i olie på en pande. Skær peberfrugten i strimler og svits med. Tilsæt hvidløg, ingefær og mynte og svits 1 min. Kom den nykogte spaghetti, lad lidt kogevand hænge ved, på panden og vend rundt. Smag til med salt og peber og server straks.

Byt peberfrugten ud med friske abrikoser eller fersken i både. Det smager fantastisk godt til både mynte og ingefær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?