Logo

Maskeret blomkål 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Maskeret blomkål 1

 

Den snusfornuftige madskribent Kirsten Hüttemeier - hende med skåneærmerne - hjalp husmødrene med opskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved foreslog hun til weekendens frokost eller som forret til en større middag.

4 Personer. 30 min.

 

# Ingredienser

1 stort blomkålshoved

50 g mayonnaise

1 dl cremefraiche

2 tsk sød sennep

1 bundt dild, hakket (gem lidt til pynt)

2 spsk karse

citronsaft

salt og peber

250 g fine ærter

200 g rejer

*

Sådan gør du

1. Kog blomkålshovedet mørt i en stor gryde med saltet vand – det tager ca. 10-12 minutter.

Tag blomkålshovedet op, og lad det køle af.

2. Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche, sennep, dild, karse og citronsaft.

Smag til med salt og peber.

3. Hæld dressingen over det afkølede blomkålshoved.

Drys med ærter og rejer.

Pynt med frisk dild.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her