
 
De
smukke granatæblekerner og de sprøde pinjekerner sætter pift på
appelsinsalaten. 
Arbejdstid:
20 min. 4 personer 
 
#
4 spsk
pinjekerner 
3-4
appelsiner 
4 spsk
rosiner 
½
liter æblemost 
1
granatæble 
*
Rist
pinjekernerne gyldne på en tør pande, og lad dem køle af. 
Skær
skrællen og den hvide hinde af appelsinerne, og skær frugtkødet i mindre
stykker. 
Bland
appelsinstykker med rosiner, pinjekerner og æblemost. 
 
Skær
et tyndt låg af granatæblet ved at ridse gennem skallen hele vejen rundt. 
Løft
låget af. 
Rids
nu granatæblets skal i 4-6 både, ved at følge de gule hinder. 
Bræk
stykkerne fra hinanden. 
Træk
den tynde hinde af kernerne, og skub kernerne ned i en skål. 
Bland
de røde kerner i salaten, og lad den evt. trække 1 time før servering. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin