Logo

Jyske pandekager anno 1880

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jyske pandekager anno 1880

 

Pandekager fyldt med lækre sager. De er bagt med sødmælk, og så er der sneget sig lidt ribsgelé ovenpå - sådan er det bare

Lette at lave. Til 3 portioner.

 

# Ingredienser

125 gram smør

250 gram hvedemel

sødmælk

15 gram sukker

5 æg

lidt saft.

syltetøj

ribsgelé

 

* Tilberedning

Smør smeltes.

Melet røres i, mens der spædes med sødmælk og sukker.

Derefter røres æggeblommer i og de piskede hvider sammen med lidt saft.

Dejen bages i kager på en pande, når 3 er bagte, lægges de sammen med noget syltetøj mellem hver.

Ovenpå kommes sukker, og kagen pyntes yderligere med ribsgelé.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 19 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crêpes suzette bløde og lækreEn rigtig retro-dessert, som fortjener at blive fundet frem fra glemmebogen. Dejen bliver...
• Pandekager til Rasmus KlumpStakkevis af pandekager på Rasmus Klump-maner vækker glæde hos børnene, deres venner og...
• Pandekager med citroncremefyld og mandlerDesserten er luksus-pandekager med citroncreme og mandler. Ligesom på rådhuset...
• Syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os