Logo

Julet frugtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Julet frugtsalat

 

De smukke granatæblekerner og de sprøde pinjekerner sætter pift på appelsinsalaten.

Arbejdstid: 20 min. 4 personer

 

#

4 spsk pinjekerner

3-4 appelsiner

4 spsk rosiner

½ liter æblemost

1 granatæble

*

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og lad dem køle af.

Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinerne, og skær frugtkødet i mindre stykker.

Bland appelsinstykker med rosiner, pinjekerner og æblemost.

 

Skær et tyndt låg af granatæblet ved at ridse gennem skallen hele vejen rundt.

Løft låget af.

Rids nu granatæblets skal i 4-6 både, ved at følge de gule hinder.

Bræk stykkerne fra hinanden.

Træk den tynde hinde af kernerne, og skub kernerne ned i en skål.

Bland de røde kerner i salaten, og lad den evt. trække 1 time før servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med frugtEn af de billigste og mest læskende desserter er koldskål med eller uden frugt
• Ymerfromage med frugtDesserten er lavet af den skønne, tykke, danske ymer, der smager godt sammen med jordbær...
• Hytteost med frugt og honningEn sund og frisk dessert med frisk frugt. Brug de frugter du har i huset - ananas og...
• Ananasfromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os