Logo

Julepærer med gløggkrydderrier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske rødvin - behøver ikke at være dyr
1 sæt af apotekets gløggkrydderier
450 g sukker
6 modne pærer
piskefløde
kanel
 
Hæld 1/2 flaske rødvin i en lille kasserolle sammen med gløggkrydderierne.
Bring det i kog og lad det simre ved meget svag varme under låg i ca 1/2 time.
Si rødvinen over i en sauterpande der passer til pærerne.
Tilsæt resten af rødvinen og sukkeret, bring det hele i kog og sæt de skrællede pærer ned i lagen, brug evt. et par pærer mere, hvis det skal til for at fylde gryden ud.
Pærerne koger ved svag varme til de er møre, men ike udkogte, stik i dem med en lille kødnål. Pærerne tages op af lagen der koges ned til ca det halve.
Pærerne arrangeres i en smuk skål og overhældes med den nedkogte lage. Serveres kolde eller lunkne med iskold flødeskum der er tilsmagt med kanel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokoladecreme med jordbærChokoladecremen kan laves dagen i forvejen, og du har en skøn dessert næste dag
• Vanilleis med honningstegte kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk valnøddekageKagen består kun af æg, sukker og valnødder - ingen mel, smør eller olie. Nyd kagen som...
• Hvid chokoladeis med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!