Logo

Julepærer med gløggkrydderrier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 flaske rødvin - behøver ikke at være dyr
1 sæt af apotekets gløggkrydderier
450 g sukker
6 modne pærer
piskefløde
kanel
 
Hæld ½ flaske rødvin i en lille kasserolle sammen med gløggkrydderierne.
Bring det i kog og lad det simre ved meget svag varme under låg i ca ½ time.
Si rødvinen over i en sauterpande der passer til pærerne.
Tilsæt resten af rødvinen og sukkeret, bring det hele i kog og sæt de skrællede pærer ned i lagen, brug evt. et par pærer mere, hvis det skal til for at fylde gryden ud.
Pærerne koger ved svag varme til de er møre, men ike udkogte, stik i dem med en lille kødnål. Pærerne tages op af lagen der koges ned til ca det halve.
Pærerne arrangeres i en smuk skål og overhældes med den nedkogte lage. Serveres kolde eller lunkne med iskold flødeskum der er tilsmagt med kanel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?